J.J. Berends

Het RAADHUIS voor onroerend goed is gespecialiseerd in aan- en verkoop, verhuur en taxeren van woningen in de stad Groningen, Haren en de regio Slochteren/Hoogezand. In 2010 is het RAADHUIS verkozen tot “meest opvallende makelaar via Funda”.  

Door ons kleinschalige en hechte team kunnen wij u altijd snel en op een persoonlijke manier van dienst zijn. Ons kantoor is aangesloten bij de NVM en Hans is als registermakelaar/taxateur ingeschreven in het VastgoedCert te Rotterdam.

De belangrijkste basis om voor ons te kiezen is vertrouwen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we altijd eerlijk wat we doen en uiteraard wat we daarvoor terug willen hebben. En als de klik er is dan is er een goede basis voor optimale dienstverlening.

Onze diensten bestaan uit:

Verkoop: voor Hans zijn deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid belangrijke eigenschappen, echter beschouwen wij deze aspecten als vanzelfsprekend, juridische en bouwkundige kennis is onmisbaar in dit vak. Eén kernkwaliteit wordt vaak vergeten: die van pure verkoper. Door zijn achtergrond en overgave aan het vak is Hans in staat de juiste geluiden op te vangen voor een goede verkoop van uw woning.

Aankoop: naast het verkopen van huizen komt het ook regelmatig voor dat het RAADHUIS optreedt als makelaar voor mensen die een huis willen kopen. Hierbij zoeken we samen met de klant naar passende woningen en begeleiden we het hele koopproces tot na de overdracht bij de notaris. Als belangenbehartiger van kopers kijken we kritisch naar alle bouwkundige en juridische aspecten en naar de prijs/kwaliteitverhouding van de woning.

Taxaties: een taxatie is het bepalen van de waarde van een woning. Hierbij worden verschillende aspecten bekeken zoals de ligging, marktsituatie en bouwtechnische aspecten. Het RAADHUIS is aangesloten bij NWWI, een door de NHG erkend instituut om de kwaliteit van taxaties te optimaliseren, de betrouwbaarheid te verhogen en om hypotheekfraude tegen te gaan.

Verhuur: ook voor tijdelijke verhuur of verhuur voor langere tijd kunt u bij het RAADHUIS terecht. Wanneer u ons inschakelt voor verhuur van uw woning gaan wij op zoek naar een geschikte huurder en verzorgen wij de huurovereenkomst. Daarnaast kunnen wij in overleg ook het beheer voeren over uw woning tijdens de huurperiode.

Het RAADHUIS is een aantal jaren bezig als aan- en verkoopmakelaar en wij merken dat klanten vaak terugkomen bij ons kantoor. Dat doen ze toch niet zo maar?

Specialiteiten:

  • Uw woning verkopen
  • Uw woning kopen
  • Uw woning taxeren
  • Uw woning verhuren

Ga terug

J.J. Berends

Het Raadhuis voor onroerend goed Bekijk website

Expertise gebieden

Neem een makelaar die bij u past

Let op specialisme(n) en persoonlijkheid

NVM aangesloten makelaars hebben allemaal kennis van de lokale markt. Hiervoor zijn ze geëxamineerd en volgen ze jaarlijks verplichte cursussen. Toch heeft iedere makelaar zijn eigen stijl, persoonlijkheid en vaak ook zijn specialisme(n). Onze makelaars kunnen dus veel meer dan alleen uw woning verkopen. Alle leden zijn getraind in het behartigen van uw belangen, maar een persoonlijke keus is evengoed belangrijk. Informeer bijvoorbeeld ook naar hun ervaring bij echtscheiding, overlijden en fiscale aangelegenheden. Bent u het niet eens met uw WOZ-waarde, een NVM makelaar geeft uw bezwaar kracht middels een taxatie of een advies. Heeft u behoefte aan hulp bij de nieuwbouw van uw woning of bij de ontwikkeling van een project? Informeer naar de mogelijkheden en naar de persoon.....

Neem een deskundige uit het netwerk van uw makelaar

Er spelen in het vastgoed veel zaken waarbij u meerdere deskundigen moet inhuren. Iedere NVM makelaar heeft goede en betrouwbare contacten. Vraag dus ook uw makelaar voor verwijzing naar: financieel adviseurs, fiscalisten, notarissen, advocaten, mediators, bouwtechnisch experts, stylisten, fotografen, enz.

Lees interessante informatie over: wonen, agrarisch, recreatief en business 

 Of vindt hier uw makelaar:

Vind uw makelaar